Conceptul Fitboxing

Fitboxing-ul s-a născut în New York, în urmă cu câțiva ani, și și-a câștigat rapid faima de disciplină distractivă și dinamică, al cărei scop este tonifierea completă a corpului.

Principalele Beneficii ale Fitboxing-ului

Îți fortifici mușchii: vei vedea o îmbunătățire a tonusului și a masei musculare, deoarece mișcările brațelor întăresc pectoralii, mușchii dorsali, umerii și bicepsul. Mișcările cu picioarele întăresc mușchii picioarelor și ai abdomenului, subțiază talia și întăresc spatele și pelvisul.

Arzi grăsimi: vei arde, în medie, 500 de calorii la fiecare 45 de minute de exerciții, ceea ce va duce la diminuarea țesutului adipos și a depunerilor de grăsime.

Te coordonezi mai bine: grație secvențelor rapide de exerciții și sărituri, îți vei antrena coordonarea brațelor și picioarelor.

Previi tulburările cardio-vasculare: Fitboxing-ul favorizează circulația sângelui și îmbunătățește capacitatea respiratorie.

Îți ajuți oasele: prin lovirea sacului de box, stimulezi regenerarea și densitatea osoasă.

Combați stresul: când boxezi, corpul tău reduce nivelul hormonilor care provoacă stres (cum ar fi cortizolul), deci Fitboxing-ul promovează relaxarea mentală și te ajută să elimini agresivitatea.

Concept

Încearcă și tu

Noi îți pregătim mănușile. Tu plătești 79 de lei pentru prima sesiune de Fitboxing.

JUSTTRYIT